Hippe Sinterklaasshow in Bergeijk

Hippe Sinterklaasshow in Bergeijk

Een muzikale show voor de hele familie! Groots Entertainment & Events presenteert dit jaar ‘De Hippe Sinterklaasshow’. Sinterklaas komt naar het theater bij jou in de buurt en viert daar, […]

Een muzikale show voor de hele familie!
Groots Entertainment & Events presenteert dit jaar ‘De Hippe Sinterklaasshow’. Sinterklaas komt naar het theater bij jou in de buurt en viert daar, samen met zijn Hippe Pieten, zijn verjaardagsfeest. Maar wat is een feest zonder visite? Daarom nodigt Sinterklaas jullie allemaal uit om te komen kijken naar ‘De Hippe Sinterklaasshow’.

Groots probleem!
Bakkers Piet maakt heerlijke chocolademelk klaar en Lol Piet leert de nieuwste Sinterklaasliedjes, maar dan gaat het mis. Het muziekboek valt in de chocolademelk en de muzieknoten zijn niet meer te lezen. Met opdrachten moeten de Hippe Pieten ervoor gaan zorgen dat de muzieknoten weer leesbaar worden, zodat ze uiteindelijk de sinterklaasliedjes weer kunnen zingen. Als alle kinderen helpen, dan komt het hopelijk toch nog goed. Als Sinterklaas aankomt kan zijn verjaardag gewoon gevierd worden.

Verjaardagscadeau en ontmoet Sinterklaas
Dit jaar willen we Sinterklaas verrassen. Kom je verkleed en maak jij je allermooiste tekening voor hem? Dan is Sinterklaas pas écht jarig! Na de show mogen alle kinderen met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten op de foto. Natuurlijk mag je tijdens de meet & greet je tekening zelf aan Sinterklaas overhandigen.

De voorstelling is voor kinderen vanaf 3 jaar oud en duurt ongeveer 60 minuten.

Aankomende shows