Aanbod

Voor bedrijven, evenementen en theater

Groots Entertainment & Events heeft een groot aanbod op het gebied van entertainment voor kinderen. Een kindershow, een kinderentertainer of andere artiest. Carnaval, Koningsdag, een zomermarkt, Sinterklaas, kerst. In elk seizoen zijn wij te boeken.

Daarom leuk dat je ons gevonden hebt! Neem gerust contact op bij vragen over ons aanbod.

Stijn & Nienke

Stijn & Nienke

Challenge Show, Presentatieduo

Stijn & Nienke zijn een heel muzikaal duo. Ze houden van veel zingen, interactie met het publiek en brengen graag een bezoek aan je evenement of feest!

Sinterklaas en Hippe Pieten

Sinterklaas en Hippe Pieten

Shows, bezoeken en online

Sinterklaas en zijn Hippe Pieten komen graag op bezoek in je bedrijf, op je evenement of bij je thuis. We bieden onder andere interactieve en muzikale shows, bezoeken, fotomomenten en intochten aan.

Themashows

Grootse Piratenshow

Met onze themashows De Grootse Piratenshow of De Grootse Sprookjesshow zijn wij op elke gelegenheid te boeken.

Ballonnenartiest

Ballonnenartiest

Onze ballonnenartiesten vouwen de mooiste ballonfiguren. We moduleren niet alleen de ballonnen voor de kinderen, maar we maken er ook een waar feestje van met veel interactie.

Popcornbakker

Smakelijke vermaak nodig op je evenement of feest? Ook daarvoor staan we graag voor je klaar. Onze popcornbakker of Clown Flop komt graag naar je locatie.

Flop & Juf Sas

Flop & Juf Sas

Kindershows

Flop maakt van alles een groot feest en Juf Sas is altijd een beetje serieus. Samen vermaken zij de kinderen graag op je feest of evenement. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Kerst

Kerst

Entertainment nodig rondom het thema kerst? Bij ons kun je terecht voor divers kerstentertainment. Onder andere Bartho Braat komt graag om kerstverhalen voor te lezen.

Glittertatoeage artiest

Glittertatoeageartiest

Onze glittertatoeageartiesten zetten de kleurrijkste glittertatoeages. Zij zetten niet alleen glittertatoeages bij de kinderen, maar ze maken er ook een waar feestje van met veel interactie.