Aanbod

Voor bedrijven, evenementen en theater

Groots Entertainment & Events heeft een groot aanbod op het gebied van entertainment voor kinderen. Een kindershow, een kinderentertainer of andere artiest. Carnaval, Koningsdag, een zomermarkt, Sinterklaas, kerst. In elk seizoen zijn wij te boeken.

Daarom leuk dat je ons gevonden hebt! Neem gerust contact op bij vragen over ons aanbod.

Sinterklaas en Hippe Pieten

Sinterklaas en Hippe Pieten

Sinterklaas en zijn Hippe Pieten komen graag op bezoek in je bedrijf, op je evenement of bij je thuis. We bieden onder andere interactieve en muzikale shows, bezoeken, fotomomenten en intochten aan.

Ballonnenartiest

Ballonnenartiest

Onze ballonnenartiesten vouwen de mooiste ballonfiguren. We moduleren niet alleen de ballonnen voor de kinderen, maar we maken er ook een waar feestje van met veel interactie.

Stijn & Nienke

Stijn & Nienke

Stijn & Nienke zijn een heel muzikaal duo. Ze houden van veel zingen, interactie met het publiek en brengen graag een bezoek aan je evenement of feest!

Kerst

Kerst

Entertainment nodig rondom het thema kerst? Bij ons kun je terecht voor divers kerstentertainment. Onder andere Bartho Braat komt graag om kerstverhalen voor te lezen.

Clown Flop & Juf Sas

Clown Flop & Juf Sas

Clown Flop maakt van alles een groot feest en Juf Sas is altijd een beetje serieus. Samen vermaken zij de kinderen graag op je feest of evenement. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Popcornbakker

Smakelijke vermaak nodig op je evenement of feest? Ook daarvoor staan we graag voor je klaar. Onze popcornbakker of Clown Flop komt graag naar je locatie.