Ballonnenartiest

Onze ballonnenartiesten vouwen de mooiste ballonfiguren. We moduleren niet alleen de ballonnen voor de kinderen, maar we maken er ook een waar feestje van met veel interactie. 

We denken graag met je mee hoe we onze ballonnenartiesten op je feest of evenement kunnen inzetten. Gebruik het contactformulier onderaan deze pagina voor het opvragen van meer informatie of voor het doen van een boeking.

 Impressie

 Aanbod

Hieronder is ons aanbod te vinden. Wij hebben daarbij onderscheid gemaakt tussen evenementen/bedrijven en particulieren. Echter mag je als particulier uiteraard altijd een boeking plaatsen voor een van onze shows. 

Evenementen en bedrijven
Ballonnenartiest

Onze ballonnenartiest vermaakt de kinderen op je feest of evenement. Het ballonnen vouwen is een koud kunstje en ieder kind zal een leuke creatie krijgen. De ballonnenartiest zal binnenkomen met zijn of haar koffer, maar wat zal hier nu in zitten? Door veel interactie komen de kinderen er samen met de artiest achter.

Wat boek je:
De ballonnenartiest is op twee manieren te boeken:

– 2 uur op locatie, waarbij de artiest 2 x 45 minuten ballonnen vouwt

– 4 uur op locatie, waarbij de artiest 4 x 45 minuten ballonnen vouwt

Prijsindicatie
– 2 uur: € 210,- (excl. 9% btw)
– 4 uur: € 330,- (excl. 9% btw)

De eerste 50 kilometer aan reiskosten zijn inbegrepen, daarna wordt € 0,30 per kilometer gerekend.

Speciale wensen of meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

 Boeken

Een aanvraag voor onze ballonnenartiest kan gedaan worden via onderstaand formulier. Wil je graag meer informatie, advies of heb je andere vragen? Gebruik dan ons contactformulier via het menu Contact.

WhatsApp chat