Over ons

Groots Entertainment & Events draagt zijn naam sinds 1 mei 2019. Daarvoor heeft het bestaan als Bas Entertainment XXL. Na een tijd de activiteiten vanuit Ouderkerk aan den IJssel ondernomen te hebben, voert het nu vanuit Amsterdam zijn activiteiten uit. Echter zal Groots Entertainment & Events in het hele land te zien zijn. Hieronder stellen wij ons graag aan je voor.

Senna de Groot

Creatief directeur en uitvoerend artiest

Leuk dat je een bezoekje brengt op de website van ons bedrijf. Samen met ons team verzorgen wij kinderentertainment op verschillende evenementen. Het leukst vind ik om nieuwe karakters en scenario’s te schrijven en te acteren in mijn bedrijf. Ik streef naar persoonlijk contact met onze klanten.

Corné van Ginkel

Financieel directeur en projectleider

In het bedrijf ben ik verantwoordlijk voor de financiën en ik leid verschillende producties, zoals de verschillende theatertours. Ik vind het belangrijk om nauw met de klant in contact te staan, zo weet ik precies wat zij van ons verwachten en wat hun wensen zijn.

Karin van Vliet

Projectleider en uitvoerend artiest

Mijn taak binnen het bedrijf is om nieuwe concepten te ontwikkelen en mee te denken in het creatieve proces. Daarnaast ben ik uitvoerend artiest bij verschillende optredens. Wanneer ik tevreden ben? Als de kinderen tijdens een optreden volledig in het verhaal zitten, met af en toe een grinnik van papa en mama er tussendoor.