Over ons

Groots Entertainment bestaat sinds 1 juli 2017. Na een tijd de activiteiten vanuit Ouderkerk aan den IJssel en Amsterdam ondernomen te hebben, voert het nu vanuit Aalsmeer haar activiteiten uit. Echter zal Groots Entertainment in het hele land te zien zijn. Hieronder stellen wij ons graag aan je voor.

Senna de Groot

Senna de Groot

Mede-eigenaar – creatief directeur en uitvoerend artiest

Samen met ons team vind ik het allerleukste om onze gasten en klanten een onvergetelijke ervaring te geven om nooit meer te vergeten en ze te laten genieten. Dat doe ik door binnen ons bedrijf nieuwe producties te ontwikkelen, te werken als uitvoerend artiest en zo goed mogelijk te luisteren naar de wensen van onze gasten en klanten. Nauw contact staat hierbij centraal. 

Corné van Ginkel

Mede-eigenaar – backoffice en projectleider

In het bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de financiën en ik leid verschillende producties, zoals de verschillende theatertours. Ik vind het belangrijk om nauw met de klant in contact te staan, zo weet ik precies wat zij van ons verwachten en wat hun wensen zijn.

Karin van Vlier

Karin van Vliet

Projectmanager en uitvoerend artiest

Mijn taak binnen het bedrijf is om nieuwe concepten te ontwikkelen en mee te denken in het creatieve proces. Daarnaast ben ik uitvoerend artiest bij verschillende optredens. Wanneer ik tevreden ben? Als de kinderen tijdens een optreden volledig in het verhaal zitten, met af en toe een grinnik van papa en mama er tussendoor.