Sinterklaas en Hippe Piet(en) 

Sinterklaas en zijn Hippe Pieten komen graag bij je op bezoek. Of het nu bij je bedrijf is, bij de intocht in je dorp of op je privéfeestje met je kinderen, waar onze Sinterklaas en Hippe Pieten komen is het altijd gezellig.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina is alle informatie te vinden over Sinterklaas, Hippe Piet en alle andere Pieten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier onderaan deze pagina.

 Impressie

 Aanbod


Hieronder is ons aanbod te vinden. Wij hebben daarbij onderscheid gemaakt tussen evenementen/bedrijven en particulieren. Echter mag je als particulier uiteraard altijd een boeking plaatsen voor een van onze shows.

Evenementen en bedrijven
Hippe Sinterklaasshow

De show
Een interactieve show voor de hele familie met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten.

Tijdens de interactieve en muzikale Sinterklaasshow is Bakkers Piet een pepernotentaart aan het bakken in zijn keuken. Zing Piet mag hem daarvoor één keer meehelpen. Bakkers Piet legt haar uit hoe je een perfecte pepernotentaart kunt bakken. Een beetje suiker, meel en speculaaskruiden…

Het gaat helemaal mis als Zing Piet de grote pepernotentaart in de kluis legt en de zware deur van de kluis dicht valt. De Hippe Pieten hebben nu geen pepernotentaart meer voor het feest van Sinterklaas. Sinterklaas mag er niet achter komen dat de pepernotentaart in de kluis ligt.

Hoe gaan we dit oplossen?

Zing Piet schakelt de hulp in van haar vriendje Hippe Piet. Samen met de kinderen proberen zij de kluisdeur te openen met dansen, zingen en bewegen. Zou het de Hippe Pieten lukken om de kluisdeur te openen of zou Sinterklaas erachter komen dat de pepernotentaart in de kluis ligt?

Wat boek je:
– 60 minuten show
– 30 minuten meet-and-greet met Sinterklaas en de Pieten

Dit is inclusief:
– Geluid tot 100 personen
– Techniekman

Prijsindicatie
Vanaf € 895,- (excl. 9% btw) boek je deze show. De eerste 50 kilometer aan reiskosten zijn inbegrepen, daarna wordt € 0,50 per kilometer gerekend.

Speciale wensen of meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Bezoek van Sinterklaas en 2 Pieten

Bent u op zoek naar een bezoek van Sinterklaas en zijn Hippe Pieten met de kinderen op uw evenement? Wij verzorgen een geweldig en interactief bezoek op professionele wijze.

De enige échte Sinterklaas twee échte Hippe Pieten samen met de kinderen op de foto? Sinterklaas en zijn Pieten nemen voor ieder kind de tijd om een praatje te maken en gaan graag met alle kinderen op de foto. De acteurs zorgen voor veel interactie en plezier.

Wij kunnen ook een aankomst van Sinterklaas voor u organiseren. Dit is op aanvraag mogelijk en wij zullen u daarvan een prijsvoorstel doen.

Wat boek je bij een regulier bezoek:
– 3 acteurs, waarvan 1 Sinterklaas en 2 Pieten
– 60 minuten bezoek en interactie met de kinderen

Inclusief:
– Geluid tot 100 personen

Prijsindicatie
Vanaf € 475,- (excl. 9% btw) boek je een bezoek. De eerste 50 kilometer aan reiskosten zijn inbegrepen, daarna wordt € 0,50 per kilometer gerekend.

Speciale wensen of meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Pietendisco

Twee Hippe Pieten komen uw evenement op stelten zetten met een mega hippe Pietendisco. Wilt u ook dat Sinterklaas meekomt? Dat kan! De kinderen worden actief betrokken bij de Pietendisco. Er worden hippe dansjes voorgedaan, er wordt live gezongen en de kinderen kunnen meedoen aan verschillende wedstrijden, waarbij ze tegekke prijsjes kunnen winnnen. De kinderen mogen natuurlijk muziekverzoekjes aanvragen bij de Hippe DJ-Piet.

Wat boek je:
– 2 Pieten
– 60 minuten Pietendisco

Inclusief:
– Geluid tot 100 personen

Prijsindicatie
Vanaf € 450,- (excl. 9% btw) boek je een bezoek. De eerste 50 kilometer aan reiskosten zijn inbegrepen, daarna wordt € 0,30 per kilometer gerekend.

Extra Pieten of Sinterklaas zijn uiteraard bij te boeken. Ook bij andere wensen mag je altijd contact met ons opnemen!

Particulieren
Huisbezoeken

Sinterklaas en 2 Hippe Pieten komen samen  op huisbezoek. Zij zorgen voor een onvergetelijke pakjesavond met muziek, interactie en veel strooigoed. Wij werken met professionele acteurs.

Inhoud van het bezoek
– Cadeautjes met de kinderen uitpakken
– Liedjes zingen en dansen op de muziek met de kinderen
– Een persoonlijke boodschap voor elk kind

Het bezoek is inclusief:
– Reiskosten binnen aangegeven gebied
– Strooigoed
– 5 kinderen t/m 12 jaar aanwezig bij het huisbezoek. (Extra kinderen bij te boeken)

Prijzen
Huisbezoek met Sinterklaas en 2 Pieten:
– 20 minuten voor € 55,- (inclusief btw)
– 30 minuten voor € 65,- (inclusief btw)

Huisbezoek met 2 Pieten
– 20 minuten voor € 32,50 (inclusief btw)
– 30 minuten voor € 37,50 (inclusief btw)

Theater
Het Hippe Sintfeest!

De theatervoorstelling
Onze voorstelling ‘Het Hippe Sintfeest!’ is speciaal gemaakt voor het theater. De afgelopen jaren hebben we de voorstelling zowel in Nederland als in België opgevoerd. Wilt u onze theatervoorstelling ook in uw theater? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijsindicatie
Wij kunnen naar gelang uw wensen een prijsopgave geven.

 Boeken

Een aanvraag voor een show of bezoek van Sinterklaas en/of zijn Hippe Pieten kan gedaan worden via onderstaand formulier. Wil je graag meer informatie, advies of heb je andere vragen? Gebruik dan ons contactformulier via het menu Contact.

WhatsApp chat