Koningsdag shows en entertainment

Is het familie-entertainment al tot in de puntjes georganiseerd voor jouw Koningsdag en Bevrijdingsdag? Wij nemen graag een aantal zorgen uit handen en zorgen ervoor dat jouw gasten een onvergetelijke en verwonderende dag ervaren. Hieronder zetten we ons speciale ‘oranje entertainment en shows’ op een rijtje:

Stijn & Nienke oranje show
Stijn & Nienke presenteren de muzikale en interactieve Challenge show met een oranje randje voor de hele familie. Een perfecte show voor Koningsdag en Bevrijdingsdag! Tijdens de Challenge show draaien team Stijn en team Nienke regelmatig aan het challenge-rad. Welke challenge zullen ze deze keer met het publiek gaan spelen? Wordt het de oranjetompouce challenge of de TikTok challenge? Stilzitten is er zeker niet bij. Samen zingen ze, dansen ze en gaan ze de strijd tegen elkaar aan. Welk team wint vandaag de Challenge show van Stijn & Nienke?!

De Grootse Sprookjesshow
Een échte prins of prinses zijn, wie droomt daar nou niet van? Voor één dag worden de kinderen betoverd tot een écht sprookjesfiguur. De opa van Prinses Yara heeft honderden jaren geleden zijn mooiste kroon en de koninklijke diploma’s veilig opgeborgen in een schatkist. De vader van Prinses Yara is het nooit gelukt om de schatkist te openen. Het is nu aan Prinses Yara en Lakei Lux om te proberen de schatkist open te krijgen. Met opdrachten, zingen en dansen doen ze er alles aan om de schatkist te openen. Zou het ze lukken? Als het ze lukt krijgen alle kinderen in de zaal een écht koninklijk diploma.

Naast onze shows kun je bij ons ook terecht voor ballonnenartiesten en glittertatoeageartiesten. Onze artiesten betoveren de kinderen met gevouwen ballonnen en mooie glittertatoeages.

Koningsdag shows en entertainment

Op onze nieuwsbrief abonneren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!