Creëren van shows en entertainment

Sinds 2017 bestaat Groots Entertainment. Elk jaar maken we stappen. Na een lange tijd in de spanningen van Corona te zitten, zijn wij niet gestopt, maar juist doorgegaan. En dat resulteert in mooie producties, fijne samenwerkingen, heel veel blije kindergezichten en (groot)ouders die weer even beleven hoe het is om kind te zijn.

Het begint met een idee en dan ineens staan de karakters in de foyer van het theater na de show. Het moment dat (groot)ouders en hun kinderen op je afstormen om met je op de foto te gaan tijdens de meet-and-greet. Wat is dat een geweldig beeld. Kinderen komen blanco het theater in, ze hebben nog geen idee wat hun gaat overkomen, ze kijken naar de show, roepen, zingen, dansen mee en worden zelfs fan van de karakters op het toneel. Daarna ontmoeten ze de karakters in de foyer, maken een foto en geven zelfs een high-five of een knuffel. Als de kinderen thuis zijn kunnen ze nagenieten van de muziek op Spotify, videoclips op Youtube en video’s op TikTok.

Regelmatig zullen wij op onze website blogs schrijven en deze ook als nieuwsbrief delen. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan meteen in voor onze nieuwsbrief.

Behalve dat onze karakters te zien en ontmoeten zijn in het theater kun je onze producties ook op andere locaties vinden, zoals: festivals, events, scholen, vakantie- en pretparken. Organiseer je binnenkort een event? Bekijk dan ons aanbod vol kindershows, straattheater en ballonnenartiesten.

Creëren van shows en entertainment

Op onze nieuwsbrief abonneren

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!