Clown Flop & Juf Sas

Clown Flop & Juf Sas zijn een ontzettend vrolijk duo! Clown Flop helpt je graag om je feest of evenement op te vrolijken met zijn vrolijke lach. Juf Sas is zijn rechterhand en zij komt graag met hem mee. Samen maken zij je feest of evenement compleet met hun show en vrolijke ontmoeting met de kinderen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina is alle informatie te vinden over Clown Flop. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier onderaan deze pagina.

Aanbod

Clown Flop & Juf Sas show

Een show met veel interactie en plezier van Clown Flop & Juf Sas. Gedurende de show wordt samen met de kinderen liedjes gezongen en de Clown Flop quiz gespeeld.

Clown Flop & Juf Sas show

Clown Flop Spelshow

De Clown Flop Spelshow is er één vol zang en entertainment. Clown Flop zingt samen met de kinderen diverse liedjes en speelt met hen de Clown Flop quiz.

Flop spelshow

Juf Sas Sintshow

Juf Sas komt met haar Sinterklaasshow om je Sinterklaasfeest compleet te maken. Samen zingen en dansen hoort daar natuurlijk bij!

Juf Sas Sintshow

Offerte aanvragen

Een offerte aanvraag voor een optreden van Clown Flop & Juf Sas kan gedaan worden via onderstaand formulier. Wil je graag meer informatie, advies of heb je andere vragen? Gebruik dan ons contactformulier via het menu Contact.

Geef in onderstaand tekstvak aan waar het om gaat en wat de wensen zijn