Clown Flop & Juf Sas

 

Clown Flop helpt je graag om je feest of evenement op te vrolijken met zijn vrolijke lach. Juf Sas is zijn rechterhand en zij komt graag met hem mee. Samen maken zij je feest of evenement compleet met hun show en vrolijke ontmoeting met de kinderen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Op deze pagina is alle informatie te vinden over Clown Flop. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier onderaan deze pagina.

 Impressie

 Aanbod

Hieronder is ons aanbod te vinden. Wij hebben daarbij onderscheid gemaakt tussen evenementen/bedrijven en particulieren. Echter mag je als particulier uiteraard altijd een boeking plaatsen voor een van onze shows. 

Evenementen en bedrijven
Clown Flop & Juf Sas show

De show
Hieper de piep hoera! Juf Sas is jarig en dat moet groots gevierd worden. Maar dat moet wel geheim blijven, want Clown Flop organiseert samen met de jongens en meisjes een verrassingsfeest voor haar!

Clown Flop wil ervoor zorgen dat Juf Sas er tip top uit zal zien op haar verjaardag. Daarom bedenkt hij een plannetje om de allermooiste witte jurk van Juf Sas te gaan wassen. Maar dat gaat fout. De jurk komt roze uit de wasmachine.

Hoe moet Clown Flop dat samen met de kinderen gaan oplossen zonder dat Juf Sas erachter komt? Samen met de kinderen gaat hij een plannetje bedenken om de jurk weer wit te krijgen. Natuurlijk wordt er, terwijl er wordt gezocht naar een plannetje, veel gezongen, de echt Clown Flop quiz gespeeld en wordt er gezorgd voor veel interactie. Na de show kan iedereen met Clown Flop & Juf Sas op de foto.

Wat boek je:
– 60 minuten show inclusief meet-and-greet met Clown Flop & Juf Sas na de show

Dit is inclusief:
– Geluid tot 100 personen

Eventueel kan deze show meerdere keren per dag herhaald worden.

Prijsindicatie
Vanaf € 750,- (excl. 9% btw) boek je deze show. De eerste 50 kilometer aan reiskosten zijn inbegrepen, daarna wordt € 0,30 per kilometer gerekend.

Speciale wensen of meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Clown Flop show

De show
Clown Flop krijgt de eer om de feestjurk van de Koningin de wassen. Maar dat gaat niet helemaal goed. Als de jurk uit de wasmachine komt is hij gekrompen en roze geworden.

Hoe moet Clown Flop dat gaan oplossen?Samen met de kinderen gaat hij op zoek naar een oplossing om de jurk van de Koningin weer mooi wit te krijgen. Natuurlijk wordt er tijdens het vinden van een oplossing gezongen, gedanst en gelachen. Na de show kan iedereen met Clown Flop op de foto.

Boek Clown Flop voor een te gek feest met veel interactie!!

Wat boek je:
– 60 minuten show inclusief meet-and-greet met Clown Flop na de show

Inclusief:
– Geluid tot 100 personen

Eventueel kan deze show meerdere keren per dag herhaald worden.

Prijsindicatie
Vanaf € 450,- (excl. 9% btw) boek je deze show. De eerste 50 kilometer aan reiskosten zijn inbegrepen, daarna wordt € 0,30 per kilometer gerekend.

Speciale wensen of meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Clown Flop webshow (online!)

De webshow
Nu Clown Flop niet live op locatie kan komen, presenteert hij zijn eigen webcam show vanuit zijn eigen studio. Er wordt een liveverbinding gemaakt met jou en je gasten. Samen met jouw gasten speelt hij het geweldige, lachwekkende en interactieve Flopspel, zingen zij samen leuke liedjes en maakt Clown Flop er een echt digitaal feestje van! 

Boek Clown Flop voor een te gek feest met veel interactie!!

Wat boek je:
– 30 minuten webshow

Prijsindicatie
Vanaf € 85,- (excl. 9% btw) boek je deze show.

Speciale wensen of meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met ons op!

Particulieren
Clown Flop & Juf Sas' kinderfeestje

Het gezellige duo Clown Flop & Juf Sas komen naar jouw kinderfeestje. Samen met jou en alle andere kinderen zingen zij gezellige liedjes en gaan ze samen dansen. Ook spelen ze het te gekke Flopspel en krijgt de jarige een echt Flopcadeautje. Natuurlijk is er uitgebreid tijd om samen op de foto te gaan met Clown Flop & Juf Sas.

Wat boek je

– 40 minuten Clown Flop & Juf Sas op jouw kinderfeestje met maximaal 10 kinderen
Dit is inclusief

– Geluidsset tot 20 kinderen

Prijs

€135,- (inclusief btw, exclusief reiskosten)

Extra mogelijkheden

Fotograaf tijdens het bezoek van Clown Flop & Juf Sas met 10 digitale foto’s voor eigen gebruik voor €75,- (inclusief btw).

 Boeken

Een aanvraag voor een show van Clown Flop & Juf Sas kan gedaan worden via onderstaand formulier. Wil je graag meer informatie, advies of heb je andere vragen? Gebruik dan ons contactformulier via het menu Contact.

WhatsApp chat