Videobellen met Sinterklaas

De oplossing voor een huisbezoek in coronatijd

Sinterklaas en zijn Hippe Pieten willen heel graag op bezoek komen bij je thuis, maar het coronavirus houdt hen tegen. Nu heeft Sinterklaas geopperd om een online huisbezoek te doen via de tablet of computer om zo naar de kinderen te komen. En dat vonden de Hippe Pieten een heel goed idee! Dus samen met je gezin of familie videobellen met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten?

Wanneer kun je videobellen met Sinterklaas?

Op 4 en 5 december 2021 tussen 13:00 tot 22:00 uur. Kies bij het reserveren het gewenste tijdvak en wij laten je weten op welke tijd we gaan videobellen!

Wat houdt het in?

  • Live videobellen met Sinterklaas en zijn Hippe Pieten.
  • Sinterklaas maakt een persoonlijk praatje met je kind(eren) en hij zal de ouders natuurlijk niet vergeten. Je kunt deze persoonlijke teksten vooraf toesturen voor in het grote boek.
  • Sinterklaas verklapt waar de cadeautjes liggen, net voor hij ophangt. De Hippe Pieten zullen hem daarbij helpen als ware speurneuzen.
  • Je krijgt het adres van Sinterklaas, zodat de kinderen van tevoren een leuke kleurplaat, tekening of knutselwerkje kunnen sturen. Sinterklaas zal deze ook laten zien.

Wat kun je reserveren en wat zijn de kosten?

Je kunt videobellen met Sinterklaas in verschillende tijdslengtes reserveren, waarbij verschillende voorwaarden gelden:

15 minuten € 35,00 (inclusief btw)
25 minuten € 55,00 (inclusief btw)

We zullen je na reservering binnen 48 uur een bevestiging sturen en vragen naar meer informatie over de kind(eren).

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden

Videobellen met Sinterklaas