Schminken, glittertatoeages en zandtekeningen 

Geschminkt worden als prinses of als tijger, het krijgen van een mooie glittertatoeage of het maken van een prachtige zandtekening. Wij komen graag langs met onze ervaren (schmink)artiest om de kinderen te vermaken met onze mooie creaties.

 Impressie

 Aanbod

Hieronder is ons aanbod te vinden. Wij hebben daarbij onderscheid gemaakt tussen evenementen/bedrijven en particulieren. Echter mag je als particulier uiteraard altijd een boeking plaatsen voor een van onze shows. 

Evenementen en bedrijven
Schminken

Het is altijd een feest om geschminkt te worden als een échte tijger of als één van je favourite tv-helden. Wij komen de kinderen op je evenement schminken.

Wat boek je:
– 60 minuten schminken
– Inclusief materiaalkosten
– Voor maximaal 15 kinderen per uur

Prijsindicatie
Vanaf € 70,- (excl. 21% btw). Reiskosten zijn € 0,30 per kilometer (excl. 21% btw) Meer informatie nodig of specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Glittertatoeages

Een mooi plaatje van een paard, een hartje of een Sinterklaasje. Het kan allemaal! Wij komen graag mooie glittertatoeages zetten op de armen van de kinderen.

Wat boek je:
– 60 minuten glittertatoeages zetten
– Inclusief materiaalkosten
– Maximaal 20 glittertatoeages per uur

Prijsindicatie
Vanaf € 85,- (excl. 21% btw). Reiskosten zijn € 0,30 per kilometer (excl. 21% btw) Meer informatie nodig of specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Zandtekeningen

Zandtekingen maken is vaak een unieke belevening voor de kinderen. Wij komen graag prachtige zandtekeningen maken met de kinderen.

Wat boek je:
– Zandtekeningen maken vanaf minimaal 5 kinderen
– Inclusief materiaalkosten

Prijsindicatie
Starttarief van € 60,-.
Elk extra kind is € 8,00 tot een maximum van € 200,00 per uur (niet meer dan 35 kinderen)
Reiskosten zijn € 0,30 per kilometer. Genoemde bedragen zijn excl. 21% btw.

Meer informatie nodig of specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

 Boeken

Een aanvraag doen voor schminken, glittertatoeages of zandtekeningen kan via onderstaand formulier. Wil je graag meer informatie, advies of heb je andere vragen? Gebruik dan ons contactformulier via het menu Contact.