BLIJF OP DE HOOGTE

Promotie  &  pers

 

HET HIPPE SINTFEEST!

Persbericht

 

Na het grote succes van vorig jaar presenteert Bas EntertainmentXXL een gloednieuwe Sinterklaas familie-theatervoorstelling in cultuurhuis Garenspinnerij te Gouda op woensdag 27 november om 13:30 uur en om 16:00 uur. Kinderen ‘jong en oud’ kunnen hun helden: Sinterklaas, en de Hippe Pieten in het echt ontmoeten. Groots Entertainment & Events is pas tevreden als het kind en zijn/haar ouders blij naar huis gaan.

 

Groots Entertainment & Events maakt niet zómaar familie-theatervoorstelling. Nee, het zijn theatervoorstellingen waarbij de kinderen in het middelpunt staan, waar kinderen van het begin tot aan het einde vermaakt worden en waar u net even wat meer krijgt. Alle kinderen met hun ouders worden hartelijk ontvangen bij de ingang door échte Hippe Pieten. In de foyer kunnen de kinderen een glittertatoeage laten zetten, zich laten schminken en spellen spelen en tijdens de theatervoorstelling zitten er échte Hippe Pieten tussen de gasten. Na de voorstelling kunnen alle kinderen met de cast op de foto tijdens de meet-and-greet en krijgen ze een leuke verassing mee naar huis.

 

 

Het verhaal

Groots Entertainment & Events presenteert dit jaar een gloednieuwe Sinterklaas-familie-voorstelling: De Hippe Pieten krijgen van Sinterklaas de opdracht om in 2 uur tijd bij alle kinderen over de hele wereld een cadeautje in hun schoen te stoppen. Wereld Piet bouwt daarom een reusachtig vliegtuig dat vliegt op de pepernoten van Bakkers Piet. Samen met Hippe Piet vliegt Wereld Piet naar verschillende landen. Hippe Piet vindt het allemaal een beetje spannend en het lukt hem niet altijd even goed om in ieder land de schoorsteen te vinden.

 

Waar is de schoorsteen van een pyramide en waar is de schoorsteen van een iglo? Het is maar de vraag of hij alle schoorstenen op tijd gaat vinden, want de tijd tikt.... Of is het allemaal toch een droom?

 

Kom jij Sinterklaas en de Hippe Pieten helpen?

 

 

Maak een mooie tekening

Kom naar het theater en lever je Hippe Pieten tekening in bij de stand. Wie weet maak jij kans op een te gekke, Hippe prijs. Aan het einde van de voorstelling kan je met Sinterklaas en de Hippe Pieten op de foto en ontvang je je prijs. Alle tekeningen krijgen sowieso een mooi plekje boven het bed van Sinterklaas.

 

 

 

Groots Entertainment & Events    Mail info@grootsentertainment.nl     KvK 74719017