EEN SHOW VOOR DE HELE FAMILIE

Het Hippe Sintfeest!

 

NOVEMBER EN DECEMBER 2019 IN HET THEATER

Het Hippe Sintfeest!

Het Hippe Sintfeest! – Een fantastische familie-theatervoorstelling met net wat extra’s.

 

Na het grote succes van vorig jaar presenteert Groots Entertainment & Events een gloednieuwe Sinterklaas familie-theatervoorstelling in Cultuurhuis Garenspinnerij te Gouda op woensdag 27 november om 13:45 uur en om 16:30. Kinderen ‘jong en oud’ kunnen hun helden Sinterklaas en de Hippe Pieten in het echt ontmoeten.

 

Alle kinderen met hun ouders worden hartelijk ontvangen bij de ingang door échte Hippe Pieten. Afhankelijk van het tickettype kunnen de kinderen in de foyer een glittertatoeage laten zetten, zich laten schminken en spellen spelen. Tijdens de theatervoorstelling zitten er échte Hippe Pieten tussen de gasten. Na de voorstelling kunnen alle kinderen met de cast op de foto tijdens de meet-and-greet en krijgen ze een leuke verrassing mee naar huis.

 

Het verhaal

De Hippe Pieten krijgen van Sinterklaas de opdracht om bij alle kinderen over de hele wereld een cadeautje door de schoorsteen te gooien. Wereld Piet bouwt daarom een reusachtig vliegtuig dat vliegt op de pepernoten van Bakkers Piet. Samen met Hippe Piet vliegt Wereld Piet naar verschillende landen. Hippe Piet vindt het allemaal een beetje spannend en het lukt hem niet altijd even goed om in ieder land de schoorsteen te vinden.

 

Waar is de schoorsteen van een piramide en waar is de schoorsteen van een iglo? Het is maar de vraag of hij alle schoorstenen op tijd gaat vinden.... Of is het allemaal toch een droom?

 

Kom jij Sinterklaas en de Hippe Pieten helpen?

 

Maak een mooie tekening

Kom naar het theater en lever je Hippe Pieten kleurplaat in bij de stand. Wie weet maak jij kans op een te gekke Hippe prijs. Aan het einde van de voorstelling kan je met Sinterklaas en de Hippe Pieten op de foto en ontvang je jouw prijs. Alle tekeningen krijgen sowieso een mooi plekje boven het bed van Sinterklaas.

 

Download hier de kleurplatenwedstrijd.

Bestel hier snel je tickets

Groots Entertainment & Events    Mail info@grootsentertainment.nl     KvK 74719017