Het Hippe Sintfeest! 2021

Het Hippe Sintfeest! – Kinrooi

Na het grote succes in 2019 en een (helaas door corona) geannuleerde show in 2020, vindt op 28 november 2021 de theatershow Het Hippe Sintfeest plaats!

Hieper de Piet hoera! Sinterklaas is jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden met een Hip feest. Bakkers Piet en Zang Piet maken heerlijk snoepgoed voor het Hippe Sintfeest! Als het snoepgoed voor het Hippe Sintfeest! klaar is, laat Hippe Piet trots zien wat hij voor Sinterklaas gebouwd heeft. Hij heeft een kluis gebouwd. Een kluis waarin alle belangrijke spullen van Sinterklaas bewaard kunnen worden, zodat niemand het zomaar kan stelen. Maar dan gaat het fout…. Zang Piet stopt het snoepgoed in de kluis, maar de code om de kluis te openen weten de Pieten niet. Als Sinterklaas aan is gekomen mogen de Pieten natuurlijk niks laten merken. Ze gaan samen met de kinderen de kluis proberen te openen en Sinterklaas proberen af te leiden met zingen, spelletjes en dansen, zodat hij niks doorheeft.

Als dat maar goed komt. Want het Hippe Sintfeest kan alleen beginnen als het snoepgoed uit de kluis is. Kom jij de Hippe Pieten helpen met het openen van de kluis?

Ga na de show met Sinterklaas op de foto
Kom mooi verkleed als Sinterklaas of als Piet en ga na de show met Sinterklaas en de Hippe Pieten op de foto.

Datum

28 nov 2021
Expired!

Tijd

14:30 - 16:30

Kosten

€9,00

More Info

Tickets

Labels

Sinterklaas

Locatie

De Stegel Kinrooi
Weertersteenweg 363, Kinrooi, België
Tickets

MEER INFORMATIE

Heb je vragen, wil je advies of heb je andere opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *